Fund my Dream (Crowdfunding)

FundmyDream (platform crowdfunding) – Prijs n.o.t.k.

 

Wat is crowdfunding…

 

Crowdfunding gaat in principe als volgt: een groep of persoon, dat kan zowel een ondernemer als particulier zijn, wil een project starten, maar heeft onvoldoende startkapitaal. Om dit kapitaal te verwerven biedt hij of zij het project aan en vermeldt het benodigde bedrag erbij. Op deze manier kan iedereen investeren in het project. Het idee erachter is dat veel particulieren een klein bedrag investeren en dat deze kleine investeringen bij elkaar het project volledig financieren. Dit in tegenstelling tot bankkredieten en grootinvesteerders, waarbij er sprake is van slechts één of enkele investeerders die een groot bedrag inbrengen. Deze kleine investeerders noemt men the crowd het Engelse woord voor de mensenmassa.

 

Ons platform FundmyDream

Crowdfunding is een trend! en om op deze trend in te spelen hebben bij Fundmydream.nl ontwikkeld. Dit platform hebben wij opgericht voor de verkoop en is nooit actief geweest, dat betekent dat u met een frisse start begint na overname.

 

De website koppelt (kleine) investeerders en bedrijven aan elkaar. Werking in stappen:

  1. Iemand investeert via website en Fundmydream.nl ontvangt het geld op haar rekening
  2. Bij 100% voltooid project maakt Fundmydream.nl (simpel) certificaat van bijdrage
  3. Investeerders ontvangen het certificaat en het bedrijf het geld (minus commissie aan Fundmydream.nl)

 

Fundmydream.nl verdient een nader te bepalen percentage bij voltooien financiering of aanvullend een aanvangbedrag om de financieringaanvraag via de website te kunnen starten .

 

De mogelijkheden met Fundmydream.nl zijn onbeperkt. Je kan het uitbouwen zoals u zelf wil, eventueel met ons advies.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een persoonlijk en kosteloos adviesgesprek.

 

Neem contact met ons op voor een andere uitleg of maak een afspraak.

Open chat
Hallo!
Hoe kunnen we je helpen?