Belastingdienst en boekhouding

Als u gaat ondernemen krijgt u te maken met verschillende belastingen, afhankelijk van de gekozen rechtsvorm. Zo dient u elke drie maanden omzetbelasting te doen, maar ook jaarlijks uw inkomstenbelasting. Denk u dan ook aan de zelfstandigen- en de startersaftrek? Dit zijn allemaal zaken die nieuw voor u zijn en waar u geen fouten mee wilt maken. Van Laar IMA kan u hierbij helpen en informeren.

 

Zo kan het ook zijn dat uw klant een VAR-verklaring van u nodig heeft of een overeenkomst voor de wetgeving DBA, maar hoe regelt u dat met de belastingdienst? Van Laar IMA helpt u op weg de juiste beslissingen te maken en bied tools aan zodat u zelf uw omzetbelasting kan doen zonder kosten te hebben aan een boekhouder.

 

Bij onze bedrijfsconcepten krijgt u een boekhoudsysteem dat volledig gebaseerd is op Excel. Dit systeem is uitermate geschikt voor de kleine ondernemingen. U heeft geen maandelijkse kosten en u kunt zelf uw omzetbelasting dien zonder dat u een boekhouder nodig heeft.

 

U krijgt niet alleen te make met omzetbelasting maar ook met andere zaken. Wij kunnen u informeren en helpen bij uw vraagstukken. Neen daarom vandaag nog contact met ons op.

Open chat
Hallo!
Hoe kunnen we je helpen?