Webshops

Startklare webshops

Wij ontwikkelen webshops bestel-, voorraad- en betaalmodules voor websites. Wij zorgen ervoor dat uw klanten producten op uw website kunnen bestellen met een “winkelmandje”en online kunnen afrekenen. U ontvangt direct uw geld en de bestelling kan door u verzonden worden. Uw Nederlandse klanten betalen middels IDEAL en buitenlandse klanten middels andere betaalmogelijkheden. U ontvangt uw bestellingen bijvoorbeeld per mail of logt in op uw bestelsysteem om alles goed bij te houden.

 

We hebben op onze website enkele voorbeeldshops actief, maar we hebben er veel meer. Vind u niet wat u zoekt? Neem contact met ons op en wij mailen u de mogelijkheden en voorbeelden die het beste bij uw idee en bedrijf passen.

U kunt bijvoorbeeld ook uw voorraden bijhouden zodat u geen producten verkoopt die zijn uitverkocht. U merkt het al, wij bieden een tal van oplossingen voor uw e-commerce en online handel. Alles is mogelijk!

 

Wij laten u graag voorbeelden van onze betaalsystemen zien zodat u het zelf kan ervaren. Mail ons en laat ons u overtuigen van onze e-oplossingen.

 

Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Open chat
Hallo!
Hoe kunnen we je helpen?