Cashcar (.nl en .be)

Cashcar (.nl en .be)

 

Cashcar is een reeds winstgevend reclamebedrijf (opgericht in 2009) dat bedrijven de mogelijkheid geeft om op een goedkope en innovatieve manier te adverteren, namelijk op auto’s van particulieren. Het heeft ruim duizenden auto’s (potentiĆ«le rijdende reclameobjecten) in heel Nederland en BelgiĆ« beschikbaar en adverteerders kunnen zelf de auto’s selecteren op hun wensen.

 

Het bedrijf is voor 99% geautomatiseerd en heeft constante inkomsten. We bieden Cashcar Nederland en/of Cashcar Belgie te koop aan. Zie ook www.cashcar.nl en www.cashcar.be. Per mail kunnen we u een uitgebreid informatiepakket toesturen.

 

Mensen die hun auto aanmelden op de website betalen inschrijfgeld. Daarnaast betalen adverteerders om de gegevens in te zien van de ingeschreven auto’s om zo ZELF contact op te nemen met de reclamerijder. Cashcar is dus enkel een platform zodat adverteerders en reclamerijders elkaar kunnen vinden.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een persoonlijk en kosteloos adviesgesprek.

Download het informatiedocument voor meer informatie of neem contact met ons op.

Open chat
Hallo!
Hoe kunnen we je helpen?