Schoonmaakbedrijven

Startklare schoonmaak / glazenwasbedrijf

 

Al onze glazenwassers en schoonmaakbedrijven zijn startklare bedrijfsconcepten waarmee (startende) ondernemers direct mee kunnen beginnen. Algemene voorwaarden, een bedrijfsnaam, correcte boekhouding, een goede website, huisstijl, uniek logo etc.

 

Dit zijn belangrijke zaken waar u zo min mogelijk tijd in wilt steken en daarom hebben wij dit al voor u gedaan. U kunt dus voor een lage prijs direct als ondernemer starten als ondernemer in de schoonmaak. De websites en bedrijfsnamen kunt u zelf uitkiezen en hebben een professionele uitstraling. Offertes kunnen online worden aangevraagd door klanten en dat zie je vrij weinig bij de concurrenten.

 

De bedrijfsnamen en domeinnamen zijn officieel vastgelegd bij de Kamer van Koophandel en zullen aan u worden overgedragen zodat u de enige rechthebbende bent en niemand anders deze bedrijfsnamen kan vastleggen of gebruiken.

 

In het menu kunt u de verschillende schoonmaakbedrijven bekijken die per direct over te nemen zijn. Start vandaag nog als ondernemer!

 

Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Open chat
Hallo!
Hoe kunnen we je helpen?