Concepten te koop

Van Laar IMA is een onderneming dat bedrijfs- en totaalconcepten opricht zodat u als ondernemer direct kan starten als ondernemer.

 

We hebben ruime ervaring in ondernemen en het oprichten van bedrijven en deze kennis delen we met u. We ontwikkelen bedrijven in verschillende branches zodat u deze tijd kan besparen en snel van start kan als ondernemer. Alles is al geregeld! U kunt denken aan het verzinnen en vastleggen van de bedrijfsnaam, het laten opstellen van algemene voorwaarden, een logo dat ook geschikt is voor drukwerk en autobelettering, complete website en bestelmodules, boekhoudpakketten zonder maandelijkse kosten etcetera.

 

Vandaag een concept of bedrijf overnemen is morgen starten met ondernemen! Heeft u slechts een deel van onze concepten nodig? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Neem contact op met Van Laar Interim Management & Advies en we vertellen u wat we voor u kunnen betekenen.

Concepten als totaalpakket

We ontwikkelen bedrijven in verschillende branches zodat u deze tijd kan besparen en snel van start kan als ondernemer. Alles is al geregeld! U kunt denken aan het verzinnen en vastleggen van de bedrijfsnaam, het laten opstellen van algemene voorwaarden, een logo dat ook geschikt is voor drukwerk en autobelettering, complete website en bestelmodules, boekhoudpakketten zonder maandelijkse kosten etcetera.

Standaard webwinkels

U kunt ook kiezen uit een van onze standaard webwinkels. We hebben verschillende webshops ontwikkeld die we qua huisstijl en inhoud kunnen aanpassen naar uw bedrijfsnaam en wensen. Dit scheelt in de kosten en kan snel gerealiseerd worden. Zo bent u volgende week al online met uw bedrijf en kunnen uw klanten direct online bestellen en betalen! Neem vandaag nog contact op.

Open chat
Hallo!
Hoe kunnen we je helpen?