Kamer van koophandel

Starten met ondernemen begint bij de Kamer van Koophandel. In veel gevallen dient u zich hier in te schrijven als u voor uzelf begint. Maar voor welke rechtsvorm kiest u en welke risico’s kleven er aan? Mag u onder meerdere namen of met meerdere websites werken en hoe regelt u dat? Dat zijn allemaal zaken waar u nog niet bij stil heeft gestaan. Ben u bijvoorbeeld ook aansprakelijk met uw privévermogen. Van Laar IMA ondersteunt en adviseert u bij deze vragen en beslissingen.

 

Onze ervaring helpt u op weg. Wij helpen u bij al deze vragen en onduidelijkheden en kijken over uw schouder mee zodat u niet de verkeerde beslissingen maakt met alle risico’s van dien. Wij helpen u met de omzet- en winstprognoses die bij inschrijving door de Kamer van Koophandel en de belastingdienst gevraagd worden. Pakt u dit niet goed aan, dan kan het zijn dat u al een voorheffing moet betalen voordat u nog maar een euro omzet heeft gemaakt.

 

Een goede start is het halve werk. Van Laar IMA helpt en ondersteunt. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Open chat
Hallo!
Hoe kunnen we je helpen?